•° Lieve mooie ziel °•

We kunnen niet ontkennen dat we leven in turbulente tijden. Alles om ons heen verandert en de veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Maar hoe gaan we hiermee om? En hoe kunnen we daarbij dicht bij onszelf blijven, zodat we onze kracht optimaal benutten?

Cosmic Guidance is dit jaar gericht op het volledig in de kracht zetten van mensen.

Individueel, want verandering vanuit jezelf zorgt voor verandering in je omgeving. En zeker ook in samenwerking met de ander, zodat we samen vanuit onze kracht een nieuwe wereld kunnen gaan creëren en manifesteren.

Hoe doe je dat dan? Hoe omarm je jezelf? Je multi-dimensionaliteit? En hoe zet je dan je kracht in voor een nieuwe samenleving? Deze vragen vormen de pijlers van deze dag, die uit zal nodigen om de antwoorden vanuit jezelf te gaan ervaren. Een passende en stimulerende omgeving, tezamen met vele anderen die met hetzelfde doel samenkomen, staat garant voor een transformerende dag vol met bijzondere ervaringen.

Wederom zal Cosmic Guidance op 24 juli plaatsvinden. De laatste dag van het zonnejaar 2021 – 2022 en tevens Egyptisch oud jaar. Een mooie dag om dingen af te sluiten en met een nieuwe energie het jaar weer op te starten! Er zullen verschillende ceremonies, workshops, sprekers en connectiemomenten zijn. Ook zal (een deel van) de dag via een live stream te volgen zijn. Het volledige programma zal later bekend gemaakt worden.

Al met al een bijzondere poortdag om dit zonnejaar mee te eindigen, dus zet 24 juli maar alvast in je agenda!

Liefs Team Cosmic Guidance