Cosmic Guidance

timothy

Details
Date:

juli 24

Time:

10:00 - 18:00

Click to Register: https://www.eventbrite.com/e/tickets-cosmic-guidance-356211186247
Venue

De Helderse Vallei

De Helderse Vallei De Helderse Vallei 9-11, 1783 DA Den Helder

Den Helder, Noord -Holland, NL, 1783 DA

Een festival voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen en voor iedereen die bekrachtiging, verbinding en inspiratie zoekt.

De tweede editie van Cosmic Guidance zal op 24 juli 2022 plaats vinden in het openluchttheater in Den Helder.Cosmic Guidance is het festival voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen en voor iedereen die bekrachtiging, verbinding en inspiratie zoekt. Even een time-out van het dagelijkse leven.

Dit jaar gaan we wat verder in op de volgende vragen: Hoe omarm je volledig jezelf en jouw multi-dimensionaliteit? En hoe zet je jouw kracht en talenten in om het leven dat jij wil te manifesteren?

24 juli is de laatste dag van het zonnejaar 2021 – 2022 en tevens Egyptisch oud jaar. Een mooie dag om dingen af te sluiten en met een nieuwe energie het jaar weer op te starten!

Hoe ziet de dag eruit?

In het openluchttheater De Helderse Vallei nemen we je mee op reis tijdens een cacao-ceremonie en een interactieve en inspirerende alchemie masterclass. Ook zul je actief met je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam aan de slag gaan. Je leert hoe je deze kunt uitlijnen en hoe je je trilling verhoogd houdt. Je ondergaat een sound healing en er zijn diverse momenten voor verbinding, beweging en lichttaal activaties.

Net als vorig jaar vragen we iedereen weer om wat lekkers mee te nemen om tijdens de middagpauze met elkaar te delen.

We nodigen je uit om deze dag antwoorden in jezelf te vinden. Want het is de verandering in jezelf die verandering in je omgeving brengt. Wanneer je volledig in contact staat met jezelf, kun je je ook verbinden met anderen, zodat we samen vanuit onze kracht een nieuwe wereld kunnen creëren en manifesteren. 

Kortom, Cosmic Guidance staat garant voor een transformerende (poort)dag vol bijzondere ervaringen! Ben jij er bij?  

Praktische informatie 

Het programma van Cosmic Guidance is zo opgezet dat alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten, zodat je kan deelnemen aan aaneengesloten verdiepende, bekrachtigende en opbouwende sessies en/of ceremonies hetgeen voor een persoonlijke transformatie zal zorgen. Om dit zo optimaal mogelijk te beleven en aandacht te hebben voor iedereen hebben we wederom gekozen voor een intieme setting en ontvangen we ook dit jaar maximaal 75 bezoekers.  

 Programmaonderdelen Uitgelicht 

Ontvangst met Lichttaal DNA activatie

Lichttaal is een kosmische taal die je begrijpt met het hart. Deze DNA codering zal bij binnenkomst opgebracht worden en werkt door tot op DNA niveau. Deze activatie is bedoeld om jouw krachtpotentie te openen zodat je deze dag jouw volledige kracht kan beleven. Uiteraard werkt deze alleen samen met jouw ziel en kan dan ook niet meer doen dan de werking die jouw ziel toelaat.

Cacao ceremonie

Een helende ceremonie die je hart opent en je verbindt met je intuïtie. Cacao wordt al eeuwenlang gebruikt om je in contact te brengen met je onderbewustzijn, je innerlijke kracht en je creativiteit. Door een hartverbinding met jezelf aan te gaan open je op een liefdevolle en zuivere wijze van waaruit nieuwe mogelijkheden en ervaringen zullen ontstaan.

Interactieve en inspirerende masterclass; Alchemie en de mogelijkheden van deze tijd – Wendy Huygens en Sandra Holleman 

Meer over manifesteren/creëren, de universele wetten, zeropoint energieveld, multidimensionaliteit en tijdslijnen. Wat geeft je kracht en waar verlies je kracht. Alles heeft bestaansrecht, maar hoe werkt dat nu? Hoe staan wij in verhouding tot het zeropoint energieveld? Wat is de nieuwe tijd? Wat gebeurt er met welke afstemming? En hoe bewandel je de tijdslijnen die je wil bewandelen?

Gastspreker 

Onze gastspreker maken we binnenkort bekend!  

Potluck 

Verbinden gaat op vele manieren en samen eten is er één van. Voeding is een belangrijk onderdeel van onze dag. Zeker één waar we altijd liefde en aandacht aan mogen schenken. Zelfliefde is ook jezelf goed voeden. Hoe mooi is het dan ook dat je dit voedzame stukje geluk kunt delen! Vorig jaar was dit een mooi en ongedwongen moment waarop mensen echt in contact met elkaar kwamen. Daarom vragen we iedereen weer om wat happy and healthy luck mee te nemen om tijdens de potluck lunch met elkaar te delen. 

Life Celebration

Life Celebration is een andere wijze van het ervaren van jezelf. Het is een energizer, opgebouwd uit verschillende onderdelen en laat ons genieten van bewegingen uit Tai Chi en Power Yoga. Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische ervaring waardoor je je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt. Voelen, loslaten en vieren zijn de kernwoorden. Openstaan en meegaan met de flow brengt samen met de muziek een heerlijke piek  

Nieuwetijdstraining

Wat zijn energievelden en hoe kun je ermee werken? Hoe blijf je in je eigen trilling? Wat is de nieuwe tijd en hoe kun je je erop voorbereiden? In een meditatie lijnen we je vier lichamen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel uit en kijken we wat er verder ontstaat in het moment.  

Sound Healing

Een helende samenkomst van verschillende geluidsfrequenties in samenwerking met tonen en lichttaal die alle lichamen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel zullen raken om healing op een dieper niveau te brengen.

Loslaatceremonie

We kunnen zowel Cosmic Guidance als het zonnejaar niet eindigen zonder iets los te laten. Na een dag waarin je jezelf op een andere wijze hebt mogen ervaren, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Om deze de volle ruimte te kunnen geven, mogen we wat ons niet meer dient loslaten. Dit zullen we dan ook met elkaar gaan doen, zodat jij vernieuwd een nieuw jaar tegemoet zult gaan.

Afsluiting

Disclaimer: Bij flinke regen of aanscherping van coronaregels zijn wij genoodzaakt het evenement niet door te laten gaan.